Living. Data.

simply. done.

Ku ndodhemi

Nëse doni që të dhënat dhe dokumentet tuaja të mbrohen në mënyrë ligjore në çdo kohë dhe në të gjitha vendet, ju ftojmë t'i besoni gamës së gjerë të shërbimeve dhe standardeve tona të larta.

Pavarësisht nëse doni të digjitalizoni, arkivoni, menaxhoni apo të shkatërroni të dhënat në përputhje me legjislacionin për mbrojtjen e të dhënave - standardet tona të sigurisë zbatohen në mënyrë të barabartë për çdo kompani partnere të rrjetit REISSWOLF, si në Shqipëri, ashtu edhe në Gjermani, apo në vende të tjera në Evropë apo Azi. Pajtueshmëria me të gjitha rregulloret e mbrojtjes së të dhënave kontrollohet dhe certifikohet në auditi vjetor. Sepse përpos një marrëdhënieje të shëndetshme besimi, kontrolli është në çdo rast një gjë e mirë për t'u pasur.

Adresa

REISSWOLF Albania Shpk

Rr. Dhaskal TODRI, Nr. 33
1051, Kashar, Tiranë,
Albania

Kontakt

Telefon: +355696050650

E-Mail: info@reisswolf.al