Living. Data.

Ofrojmë zgjidhje për të gjitha llojet e bizneseve, Korporata, SME apo SoHo. 

Më shumë

Studiojmë dhe ofrojmë zgjidhje efektive, në përputhje me nevojat tuaja specifike.

Më Shumë

Përqendroni të gjitha risurset tek biznesi juaj, ndërkohë që zotëroni një menaxhim të përkryer të arkivit tuaj fizik dhe elektronik.

Më Shumë

simply. done.

Menaxhim efikas me siguri maksimale dhe mbrojtje optimale e të dhënave tuaja - tek REISSWOLF ky është qëllimi ynë kryesor.

REISSWOLF ofron një menaxhim unik 360° për mbrojtjen dhe sigurinë e të dhënave për dokumentat tuaja sensitive.

Ne shoqërojmë kompanitë gjatë të gjithë ciklit të tyre të jetës: që nga krijimi dhe përpunimi i të dhënave tuaja nëpërmjet arkivimit dhe digjitalizimit, mbrojtja e sigurtë këtyre të dhënave, e deri tek shkatërrimi konfidencial, të gjitha këto në përputhje me standardet ndërkombëtare, planet rregullatore dhe legjislacionin në fuqi.


Të reja nga REISSWOLF Albania

Njoftim

Të nderuar Klientë,

Ju bëjmë me dije se duke nisur nga dita e sotme, e Hënë 18 Maj 2020, ri-vendoset orari standard i punës dhe shërbimeve të ofruara...

më shumë

Të nderuar Klientë, 

Duke marrë shkas nga ngjarjet e fundit në Vendin tonë të cilat lidhen me rrezikun e përhapjes së epidemisë së COVID-19 dhe në...

më shumë

Në fund të këtij viti, ne jemi mirënjohës për fillimet e reja emocionuese, përparimin e madh të bërë dhe suksesin më të mirë që një kompani mund të...

më shumë

Në Mars 2015 REISSWOLF Albania inauguroi ambientet e sigurisë së lartë. Jemi krenarë që mund t'Ju ofrojmë shërbimet tona përmes këtyre ambienteve.

më shumë

Shkatërrim i sigurt i dokumenteve, hard-disqeve dhe të ngjashme.

Ju mund të mbështeteni në zinxhirin tonë të mbyllur të sigurisë duke nisur që nga marrja në dorëzim e deri tek shkatërrimi i çertifikuar në përputhje me dispozitat e Ligjit Nr. 9887 Datë 10/03/2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale" dhe me DIN 66399.

Kurseni hapësirë, kohë dhe para për proceset tuaja të arkivimit.

Po përballeni me ambiente të arkivimit me lagështirë? Ju duhet të kërkoni me orë të tëra nëpër inventarët gjithnjë e në rritje të arkivave ose ju duhet të udhëtoni shumë? Ne ju japim zgjidhje! Ne përpunojmë, kategorizojmë dhe arkivojmë dokumentet tuaja. Dhe sistemi ynë i menaxhimit të inventarit i bazuar në ueb ju mundëson qasje në dokumentet tuaja në çdo kohë.

Mbulon aspektet ku, si dhe kur.

Arkiva jonë në cloud REISSWOLF f.i.t. ju mundëson qasje të drejtpërdrejtë në dokumentet tuaja në çdo kohë - në mënyrë komode dhe online përmes aplikacionit tonë. Të dhënat tuaja ruhen në përputhje me standardet më të larta të mbrojtjes dhe sigurisë së tyre.