Living. Data.

Qëllimi i REISSWOLF është trajtimi i të dhënave.
Në formën e letrës, e bartësve fizikë të të dhënave të çdo natyre dhe gjithnjë e më shumë, teksa ecim drejt së ardhmes, në formën digjitale.

 

 

REISSWOLF ju ofron:

  • Një gamë unike gjithëpërfshirëse shërbimesh për t'ju ndihmuar të menaxhoni të dhënat tuaja në mënyrë të sigurt dhe në çdo kohë.
  • Ne jemi ekspertë në arkivimin dhe menaxhimin e dokumenteve, të specializuar në sektorë të tillë si shërbimi shëndetësor dhe profesionet e lira.
  • Shërbime digjitale të zhvilluara nga vetë ne, të sigurta dhe të cilat përqendrohen në aplikacione të thjeshta, praktike, pa nevojë për shpenzime të mëdha kapitale.
  • Ekspertë për mbrojtjen e të dhënave me shumë vite njohuri praktike në trajtimin e të dhënave fizike dhe digjitale.
  • Këshilla për të gjitha çështjet e mbrojtjes së të dhënave për kompanitë e të gjitha përmasave, nga SME-të e deri tek Korporatat.

 

Gjeni më shumë informacion në broshurën tonë

Broshura