Living. Data.

Njoftim

Të nderuar Klientë,

Ju bëjmë me dije se duke nisur nga dita e sotme, e Hënë 18 Maj 2020, ri-vendoset orari standard i punës dhe shërbimeve të ofruara nga REISSWOLF Albania, nga e Hëna në të Premte, në intervalin kohor 08:30 – 17:00.

Ky vendim merret bazuar në masat e reja dhe udhëzimet e lëshuara nga Organet Shtetërore të Republikës së Shqipërisë mbi heqjen e kufizimeve të lëvizjes së qytetarëve, heqjen e autorizimeve të lëvizjes me mjete, si dhe zgjatjen e fashave kohore të lëvizjes për zonat e kuqe. 

Faleminderit për bashkëpunimin!