Living. Data.

Ku ndodhemi

Nëse doni që të dhënat dhe dokumentet tuaja të mbrohen në mënyrë ligjore në çdo kohë dhe në të gjitha vendet, ju ftojmë t'i besoni gamës së gjerë të shërbimeve dhe standardeve tona të larta.

Pavarësisht nëse doni të digjitalizoni, arkivoni, menaxhoni apo të shkatërroni të dhënat në përputhje me legjislacionin për mbrojtjen dhe sigurinë e tyre - standardet tona zbatohen njëlloj për çdo kompani partnere të rrjetit të REISSWOLF, si në Shqipëri, ashtu edhe në Gjermani, apo në vende të tjera në Evropë dhe Azi. Pajtueshmëria me të gjitha rregulloret e mbrojtjes së të dhënave kontrollohet dhe certifikohet në auditimet vjetore. Sepse përpos një marrëdhënieje të shëndetshme besimi, kontrolli është në çdo rast një gjë e mirë për t'u pasur.

Adresa

REISSWOLF Albania Shpk

Godina 33 pranë stacionit të trenit,
Rruga Industriale, Kashar,  
1051, Tiranë, Albania

Kontakt

Telefon: +355696050650

E-Mail: info@reisswolf.al